ROYAL FOOD PLAZA VENRAY

ROYAL FOOD PLAZA VENRAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Food Plaza Venray. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 23:30 Heeft weer goed gesmaakt.
28 jun 2022 om 12:46 Lekker en snel. Super
24 jun 2022 om 20:46 Zeer slecht ha d 1 hamburger met ei besteld ik kreeg kaas omdat ze geen ei hadden redbull vergeten en nog steeds niet ontvangen ook had ik loempias besteld en kreeg ik kipnuggets. Ik heb hier geen telefoon over gehad ik kreeg dit gewoo zo opgestuurd
23 jun 2022 om 22:51 Vind jammer er was geen salade erbij gedaan, en bij de shorama menu zit geen broodje maar stukjes wrap in stukken gesneden erg jammer
21 jun 2022 om 4:59 Je bestelt speculoos desserts, maar krijgt een bakjes softijs met een paar stroopwafelkruimels? Is dat niet oplichting? Daarbij waren de burgers in de bestelling fout geleverd.
19 jun 2022 om 19:46 Na een half uur gebeld waar t bleef. Bezorger is er ieder moment werd gezegd. Een kwartier later, koude friet, warme sla (lag tussen friet/broodje in) en n banaanMilkshake wat vanilleijs was met een deksel die er niet goed op past, alles onder.
17 jun 2022 om 21:05 Milkshake, kon niet door het rietje heen alsof er softijs in een beker gegooid was. Friet alaof het al 6 keer gebakken was en vlees... daar zullen we maar over zwijgen.. We hadden gehoopt dat ze verandert waren maar helaas, niet te vreten dit bleh
14 jun 2022 om 8:01 Lekkere burgers, goede temperatuur en nette bezorging
12 jun 2022 om 19:37 Veel te laat en niet meer warm
8 jun 2022 om 15:42 Eten was lekker, maar bezorging is erg sloom
6 jun 2022 om 19:52 Friet was te kort gebakken en hierdoor slap en niet helemaal gaar. Bij de doner speciaal schotel met champignons, paprika en ui waren ze de champignons vergeten. En bij de kapsalon was de doner vrij ver te zoeken. Wel de kaas in overvloed.
5 jun 2022 om 19:29 Super!!! Prima!!! heel snel en lekker